Jeugdzorg

Mijn expertise en ervaring binnen de Jeugdzorg wil ik breed inzetten. Om die reden zet ik hier geen kant- en- klaar- pakket neer over wat ik aanbied. Ik wil de opties openhouden en de mogelijkheden onderzoeken op basis van de vraag die aan mij gesteld word.

Om een idee te geven over wat ik aanbied, kan er bijvoorbeeld worden gedacht aan het inzetten van een (extra) luisterend oor aan jou als ouder die betrokken is bij hulpverlening en die ergens in de lijn vastloopt in de samenwerking en/of het hulpverleningstraject. Ook valt te denken aan het opzetten, uitvoeren en kortdurend het nazorgtraject coördineren van een Familie Netwerk Beraad (FNB), als ook het coördineren en volgen van hulpverleningsprojecten binnen of in de samenwerking met gemeentes. Daarnaast is het mogelijk dat ik op detacheringsbasis binnen Jeugdzorg organisaties kan worden ingezet om te ondersteunen bij die trajecten die vastlopen of tijdelijk extra hulp nodig hebben.

Omdat ik flexibel wil zijn raad ik je aan om bij inhoudelijke vragen dan wel opmerkingen, contact met mij op te nemen zodat mijn rol en functie kan worden onderzocht, net als de duur en de financiering van het traject.